Ολοκληρωμένες Λύσεις Ασφαλείας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί μία λύση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. περισσότερα

Γιατί More Security

Υπηρεσίες Φύλαξης και Ασφάλειας από έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο.

 • Κέντρο Λήψης Σημάτων
 • Στατική Φύλαξη
 • Συνοδεία
 • 24ωρη Εξυπηρέτηση

  Με τη More Security νιώθετε ασφαλείς όλο το 24ωρο καθώς λειτουργεί Κέντρο Εξυπηρέτησης που ανταποκρίνεται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας .

  Όροι Χρήσης

   

  Η διαχείριση και η προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών του παρών ιστοτόπου (www.moresecurity.gr)  υπόκειται στους όρους του παρόντος κειμένου. Οι παρόντες όροι αποσκοπούν στη προστασία και τη διασφάλιση των προσωπικών στοιχείων των χρηστών/επισκεπτών του ιστοτόπου www.moresecurity.gr  .

  O ιστότοπος www.moresecurity.gr διατηρεί το δικαίωμα σε κάθε περίπτωση την αλλαγή των όρων χρήσης εφόσον ενημερώσει τους επισκέπτες/χρήστες του ιστοτόπου. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/χρήστης του www.moresecurity.gr δεν συμφωνεί με τους όρους στη παρούσα σελίδα τότε οφείλει να μην χρησιμοποιεί της υπηρεσίες του ιστοτόπου αυτού.

   

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

  Ο ιστότοπος www.moresecurity.gr διαφυλάσσει τα προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών/χρηστών που συλλεγονται από αυτών οικειοθελώς και δεν δύναται η δυνατότητα να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό) πρόσωπο για κανέναν λόγο εκτός από ειδικές περιπτώσεις που υπόκεινται σε νομικές διατάξεις. Ο ιστότοπος www.moresecurity.gr συλλέγει τα στοιχεία που δίνονται από τους επισκέπτες/χρήστες αποκλειστικά για διαφημιστικούς λόγους και βελτίωσης των υπηρεσιών του.