Ολοκληρωμένες Λύσεις Ασφαλείας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί μία λύση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. περισσότερα

Γιατί More Security

Υπηρεσίες Φύλαξης και Ασφάλειας από έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο.

 • Κέντρο Λήψης Σημάτων
 • Στατική Φύλαξη
 • Συνοδεία
 • 24ωρη Εξυπηρέτηση

  Με τη More Security νιώθετε ασφαλείς όλο το 24ωρο καθώς λειτουργεί Κέντρο Εξυπηρέτησης που ανταποκρίνεται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας .

  Οι Άνθρωποι μας

   

  Εγγύηση της «More Security» αποτελεί το ειδικό και εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο και απαραίτητο εξοπλισμό που διαθέτει.

  Η More Security, με πλήρη επίγνωση και υπευθυνότητα αναγνωρίζει ότι η ασφάλεια των πελατών της  πρέπει να βασίζεται σε έμπειρο, κατάλληλα εκπαιδευμένο και εξοπλισμένο προσωπικό.

  Για την υλοποίηση και την παροχή υπηρεσιών, οι υπεύθυνοι εργαζόμενοι του Οργανισμού αναλαμβάνουν να προσδιορίσουν:

  • Τις απαιτήσεις που καθορίζονται από τους πελάτες, καθώς και τις προδιαγραφές των προϊόντων / υπηρεσιών – συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων για παράδοση, καθώς και για τις δραστηριότητες μετά την παράδοση.
  • Τις απαιτήσεις που τυχόν δε δηλώνονται από τους πελάτες, αλλά είναι απαραίτητες ή γνωστές για τη σκοπούμενη χρήση (όπου αυτές είναι γνωστές).
  • Νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις που σχετίζονται με το προϊόν/υπηρεσία.
  • Οποιεσδήποτε πρόσθετες απαιτήσεις που προσδιορίζονται από την εταιρια.

   

  Οι άνθρωποι είναι εκείνοι που επιτηρουν τη φυλαξη. Συνεπώς, ο Οργανισμός φροντίζει, ώστε οι εργαζόμενοι που εκτελούν λειτουργίες που επηρεάζουν την ποιότητα των προσφερομενων υπηρεσίων φυλαξησ να έχουν τα κατάλληλα προσόντα, την κατάλληλη μόρφωση, εκπαίδευση, δεξιότητες και εμπειρία.

  Αναγνωρίζει ότι η ασφάλεια των πελατών της δεν μπορεί να ανατεθεί σε χέρια ερασιτεχνών και ότι πρέπει να βασίζεται σε έμπειρο, κατάλληλα εκπαιδευμένο και εξοπλισμένο προσωπικό.

  Οι Φρουροί της More Security, προσλαμβάνονται με  αυστηρά κριτήρια από ειδικευμένα και έμπειρα στελέχη της εταιρείας σε συνεργασία με Γιατρό ψυχολόγο, συνεργάτη της Εταιρίας, ο οποίος εξετάζει τους υποψήφιους για  ταχύτητα αντανακλαστικών και ικανότητα λήψης γρήγορων και αποτελεσματικών αποφάσεων.

  Από τον ιατρικό συνεργάτη της Εταιρείας εκπαιδεύονται επίσης σε πρώτες βοήθειες.

  Όλοι οι φρουροί της More Security προέρχονται από τις ειδικές δυνάμεις του Στρατού, και εκπαιδεύονται από τους ειδικούς εκπαιδευτές της Εταιρείας στις μεθόδους φρούρησης, άμεσης επέμβασης, πυρόσβεσης, και αντιμετώπισης κακοποιών ή τρομοκρατών για να είναι πάντοτε σε ετοιμότητα να προστατέψουν τη Ζωή και την  Περιουσία των Πελατών μας.