Εμπιστοσύνη

Στόχος μας η δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας.

Ασφάλεια

Υπηρεσίες ασφαλείας και φύλαξης για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο, από εκπαιδευμένο προσωπικό.

Εξοπλισμός

Συστήματα παρακολούθησης και συναγερμοί τελευταίας τεχνολογίας για ακόμη πιο αξιόπιστες υπηρεσίες.

Άμεση Ανταπόκριση

Υποστήριξη και 24ωρη άμεση απόκριση για έκτακτο ελέγχο σε περιπτώσεις ανάγκης.

More Security LTD Security Services

Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας η More Security εγγυάται στους πελάτες της πως παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φύλαξης και ασφάλειας. Η τεχνολογία που διαθέτει και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό βρίσκεται στην διάθεση ανά πάσα στιγμή κάθε ιδιώτη ή εταιρίας που θέλει να εξασφαλιστεί απέναντι σε πιθανούς κινδύνους που ελλοχεύουν κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας.

Η εταιρία εδράζεται στο Περιστέρι και τα υπερσύγχρονα γραφεία της, όσο και οι υπηρεσίες της αντανακλούν την άριστη τεχνογνωσία που διαθέτει όσον αφορά την φύλαξη επαγγελματικών αλλά και ιδιωτικών χώρων.

Που έγκειται λοιπόν το έργο της εταιρίας More Security; Η βασική της αρμοδιότητα είναι να παρέχει βοηθητικό έργο στις αστυνομικές αρχές για την αποτροπή οποιουδήποτε παράγοντα απειλήσει την δημόσια τάξη και ασφάλεια.

Οι αρμοδιότητες μιας εταιρίας Security διαχέονται σε πολλές περιοχές δράσης, τις οποίες η εταιρία μας γνωρίζει επακριβώς και γι’ αυτό έχει αναπτύξει ένας πλήρες πρόγραμμα προστασίας που δεν αφήνει καμία έξωθεν παρενέργεια να επηρεάσει το εργασιακό ή προσωπικό περιβάλλον των πελατών της.

Η More Security εξαλείφει με τον πιο διακριτικό τρόπο τους κινδύνους που μπορούν να εμφανιστούν σε έναν επαγγελματικό ή προσωπικό χώρο, διαβεβαιώνοντας τους πελάτες της πως πέρα από τις φανερές υπηρεσίες προστασίας που προσφέρει, το σημαντικό είναι πως η εταιρία μας προσφέρει υψηλή ποιότητα ζωής, απαλλαγμένη από το άγχος που διακατέχει τόσο τους επιχειρηματίες για τα κτίριά τους, όσο και τους ιδιώτες για το ακίνητό τους και την περιουσία τους.

  • Ο κίνδυνος δημιουργείται όταν εμφανίζονται ταυτόχρονα οι τρεις παρακάτω παράγοντες:

   • Η ικανότητα ενός πιθανού διαρρήκτη να εισβάλει σε ένα ακίνητο
   • Η επιθυμία του πιο πάνω προσώπου να εισχωρήσει στα άδυτα ενός προσωπικού χώρου και να υφαρπάξει ό,τι πολυτιμότερο βρει
   • Οι εμφανείς προϋποθέσεις που δίνουν την ευκαιρία σε έναν διαρρήκτη να εντοπίσει τα τρωτά σημεία του στόχου του έτσι ώστε να τα εκμεταλλευτεί για να προβεί στην παράνομη πράξη του

Η εταιρία μας εξαλείφει τους τρεις αυτούς παράγοντες με απώτερο σκοπό να κάνει εξαρχής αδύνατη οποιαδήποτε επιθυμία βεβήλωσης ενός ακινήτου και της κινητής περιουσίας που βρίσκεται μέσα σε αυτό.

Αν και η More Security επιχειρεί να εξαλείψει και τους τρεις παράγοντες επικεντρώνεται κυρίως στον τρίτο, στο να εξαλείψει δηλαδή κάθε δυνατότητα ή ευκαιρία για τον επίδοξο διαρρήκτη να προβεί στην ενέργειά του. Όταν κάθε ευκαιρία για παραβίαση ενός χώρου έχει εξαφανιστεί, τότε το μόνο που μένει στον επίδοξο διαρρήκτη είναι να στραφεί σε ένα νόμιμο επάγγελμα! Σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στον ιατρικό χώρο, η ρήση του Ιπποκράτη πως «η πρόληψη είναι

ISO 9001:2008

Η More Security έχει καθιερώσει, τεκμηριώσει, εφαρμόσει και διατηρεί ένα Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας του οποίου την αποτελεσματικότητα βελτιώνει συνεχώς. Το εν λόγω σύστημα είναι σύμφωνο με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου EN ISO 9001:2008.

Η More Security διαχειρίζεται όλες τις διεργασίες σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2008.

Ακόμη και σε περιπτώσεις που η More Security αναθέτει σε τρίτους εργασίες που επηρεάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, φροντίζει (συγκεκριμένα οι διευθυντές των αντίστοιχων τμημάτων) να τις ελέγχει πλήρως. Ο έλεγχος αυτός καθορίζεται εντός του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας του Οργανισμού.

Άδεια Λειτουργίας

 

Η εταιρεία διαθέτει ειδική άδεια λειτουργίας ‘Ιδιωτικής Επιχείρησης Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας η οποία έχει εκδοθεί από το 1ο Τμήμα Αντιμετώπισης του Εγκλήματος της Διεύθυνσης Δημόσιας Ασφάλειας Του Κλάδου Ασφάλειας και Τάξης του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης με Αρ. Αδείας 3015/39/60/2040κδ

 

 

Ασφαλιστηρίο Συμβόλαιο λαθών και παραλείψεων

 

MORE SECURITY