Ολοκληρωμένες Λύσεις Ασφαλείας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί μία λύση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. περισσότερα

Γιατί More Security

Υπηρεσίες Φύλαξης και Ασφάλειας από έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο.

 • Κέντρο Λήψης Σημάτων
 • Στατική Φύλαξη
 • Συνοδεία
 • 24ωρη Εξυπηρέτηση

  Με τη More Security νιώθετε ασφαλείς όλο το 24ωρο καθώς λειτουργεί Κέντρο Εξυπηρέτησης που ανταποκρίνεται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας .

  VIP Υπηρεσίες & Μεταφορές Αντικειμένων

   

  Η αποστολή της More Security έγκειται στην παροχή υψηλού επιπέδου και αξιόπιστων υπηρεσιών στο τομέα της Φύλαξης και Ασφαλείας καθώς και συναφών Υπηρεσιών μετά από αξιολόγηση των αναγκών των πελατών της, καθώς και η πλήρης αξιοποίηση των ανθρώπινων και λοιπών πόρων της ώστε να καταστεί από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα της στην ελληνική αγορά.

  Η More Security, με την πολυετή προυπηρεσία και τεχνογνωσία στο χώρο, αναλαμβάνει την οργάνωση και την εποπτεία μεταφοράς αντικειμένων υψηλής αξίας και προστασία επωνύμων, παρέχοντας υψίστης ασφαλείας υπηρεσίες, σχεδιασμένες αποκλειστικά βάση των αναγκών του πελάτη.

  Οι άνθρωποι της More Security επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια και διαθέτουν εμπειρία στο τομέα της ασφάλειας και της φύλαξης ενώ παράλληλα εκπαιδεύονται διαρκώς σε όλους τους τομείς αρμοδιότητας τους.

   

  Οι Φρουροί της More Security, προσλαμβάνονται με  αυστηρά κριτήρια από ειδικευμένα και έμπειρα στελέχη της εταιρείας σε συνεργασία με Γιατρό ψυχολόγο, συνεργάτη της Εταιρίας, ο οποίος εξετάζει τους υποψήφιους για  ταχύτητα αντανακλαστικών και ικανότητα λήψης γρήγορων και αποτελεσματικών αποφάσεων. Από τον ιατρικό συνεργάτη της Εταιρείας εκπαιδεύονται επίσης σε πρώτες βοήθειες.