Ολοκληρωμένες Λύσεις Ασφαλείας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί μία λύση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. περισσότερα

Γιατί More Security

Υπηρεσίες Φύλαξης και Ασφάλειας από έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο.

 • Κέντρο Λήψης Σημάτων
 • Στατική Φύλαξη
 • Συνοδεία
 • 24ωρη Εξυπηρέτηση

  Με τη More Security νιώθετε ασφαλείς όλο το 24ωρο καθώς λειτουργεί Κέντρο Εξυπηρέτησης που ανταποκρίνεται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας .

  Υπηρεσίες Στατικής Φύλαξης

   

  Εγγύηση της «More Security» αποτελεί το ειδικό και εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο και απαραίτητο εξοπλισμό που διαθέτει.

  Η More Security, με πλήρη επίγνωση και υπευθυνότητα αναγνωρίζει ότι η ασφάλεια των πελατών της  πρέπει να βασίζεται σε έμπειρο, κατάλληλα εκπαιδευμένο και εξοπλισμένο προσωπικό.

  Η More Security αναλαμβάνει τη φρούρηση και φύλαξη επαγγελματικών χώρων, φύλαξη προσωπικής οικίας ή δημόσιων χώρων.
  Πιο αναλυτικά:

  • Φρούρηση (Στατική): 24ωρη,16ωρη, 8ωρη .
  • Φρούρηση Σπιτιών, Σχολείων, Γραφείων και Καταστημάτων.
  • Φρούρηση Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων.
  • Φρούρηση Εκθεσιακών Χώρων.
  • Φρούρηση και Περιπολία (Patrol Check), έλεγχος των χώρων ευθύνης μας, με ειδικό εξοπλισμένο αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα της εταιρίας μας.

  Οι άνθρωποι είναι εκείνοι που επιτηρουν τη φυλαξη. Συνεπώς, ο Οργανισμός φροντίζει, ώστε οι εργαζόμενοι που εκτελούν λειτουργίες που επηρεάζουν την ποιότητα των προσφερομενων υπηρεσίων φυλαξησ να έχουν τα κατάλληλα προσόντα, την κατάλληλη μόρφωση, εκπαίδευση, δεξιότητες και εμπειρία. Αναγνωρίζει ότι η ασφάλεια των πελατών της δεν μπορεί να ανατεθεί σε χέρια ερασιτεχνών και ότι πρέπει να βασίζεται σε έμπειρο, κατάλληλα εκπαιδευμένο και εξοπλισμένο προσωπικό.

  Οι Φρουροί της More Security, προσλαμβάνονται με  αυστηρά κριτήρια από ειδικευμένα και έμπειρα στελέχη της εταιρείας σε συνεργασία με Γιατρό ψυχολόγο, συνεργάτη της Εταιρίας, ο οποίος εξετάζει τους υποψήφιους για  ταχύτητα αντανακλαστικών και ικανότητα λήψης γρήγορων και αποτελεσματικών αποφάσεων. Από τον ιατρικό συνεργάτη της Εταιρείας εκπαιδεύονται επίσης σε πρώτες βοήθειες.

  Όλοι οι φρουροί της More Security προέρχονται από τις ειδικές δυνάμεις του Στρατού, και εκπαιδεύονται από τους ειδικούς εκπαιδευτές της Εταιρείας στις μεθόδους φρούρησης, άμεσης επέμβασης, πυρόσβεσης, και αντιμετώπισης κακοποιών ή τρομοκρατών για να είναι πάντοτε σε ετοιμότητα να προστατέψουν τη Ζωή και την  Περιουσία των Πελατών μας.