Ολοκληρωμένες Λύσεις Ασφαλείας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί μία λύση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. περισσότερα

Γιατί More Security

Υπηρεσίες Φύλαξης και Ασφάλειας από έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο.

 • Κέντρο Λήψης Σημάτων
 • Στατική Φύλαξη
 • Συνοδεία
 • 24ωρη Εξυπηρέτηση

  Με τη More Security νιώθετε ασφαλείς όλο το 24ωρο καθώς λειτουργεί Κέντρο Εξυπηρέτησης που ανταποκρίνεται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας .

  Συναγερμοί – CCTV

   

  Έχοντας εξασφαλίσει στρατηγικές συμμαχίες με ηγετικές εταιρείες του χώρου, η More Security είναι σε θέση να προσφέρει και στους πελάτες της τις εναλλακτικές τεχνολογικά προηγμένων εποπτικών συσκευών – προϊόντων φύλαξης και ασφαλείας (π.χ. συστήματα συναγερμών, συστήματα παρακολούθησης και εγγραφής, περιφερειακά, κτλ.) καθώς και εγγραφή σε Κέντρο Λήψεως Σημάτων για την 24ωρη παρακολούθηση των συστημάτων αυτών.

   

  Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της, η More Security και στον τομέα των Συναγερμών, συνεργάζεται με εγκεκριμένο και τελευταίου τύπου Ψηφιακό Κέντρο Λήψεως και Επεξεργασίας Σημάτων. Μέσω αυτής της στρατηγικής συνεργασίας δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες της More Security να συνδεθούν με το Ηλεκτρονικό Κέντρο είτε έχουν Σύστημα Συναγερμού είτε όχι.

  Τα αντικλεπτικά συστήματα είναι ένα ρυθμιστικό ασφαλείας με μετάδοση ραδίου που δεν υποχρεώνει την τοποθέτηση ηλεκτρικής σύνδεσης και εργασίες τοίχου.

  Η εταιρεία μπορεί να εφαρμόσει χωρίς κανένα περιορισμό έναν μεγάλο αριθμό ραντάρ στον χώρο των πελατών της, είτε πρόκειται για ογκομετρικά είτε για περιφερειακά.

  label

  Oλα τα συστήματα ασφαλείας είναι εγκεκριμένα και κατασκευασμένα με ηλεκτρονικά στοιχεία, προηγμένης τεχνολογίας και προσφέρονται με εγγύηση 24 μηνών (CE, ISPT) ώστε να εξασφαλίζουν την πλήρη κάλυψη του χώρου των πελατών. Τα συστήματα αυτά, σε συνδυασμό με την εμπειρία των εγκεκριμένων τεχνικών που κάνουν την αυτοψία του χώρου των πελατών συνοψίζονται στη μελέτη η οποία παρουσιάζεται και που καλύπτει υπεύθυνα και απόλυτα την εξασφάλιση του χώρου.

  Η σύνδεση αυτή γίνεται με ψηφιακό κωδικοποιητή σε 24ωρη βάση, ο οποίος μεταβιβάζει το σήμα σε 20″ στο Κέντρο της Εταιρίας μας.

  Ανάλογα με το είδος του σήματος που λαμβάνει, ο χειριστής του Κέντρου, ειδοποιεί αμέσως την

  • Ελληνική Αστυνομία (100)
  • Πυροσβεστική (199)
  • Το Κέντρο Aμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ 166).